Friday, June 10, 2011

MARYAM WAFDA mengetag aku lerrr...

salam :)


ari nie ari jumaat penghulu segale ari. hahah pagi nie mendoong jer macam mood aku yang sayup-sayup sedih konon..huhuhu.. macam putus cintee jer. tapi memang tak putus cinte pon sebab aku sekarang nie single mingle. sapa mau ngorat sila angkat kaki dan amek borang di kaunter. hkih3 (gelak-gelak kucing) stop merepek anis. oh, actually lah kan,aku sebenarnya excited sebab kene tag dgn my BFF nie. aku rase die mimpi jatuh katil kot malam tadi 2 yang die tag aku. hahaha. sebenarnya aku di tag oleh YAM @ YOK aku tau sebenarnya ko rinduuu kat aku sebab xderr geng nak mengumpatkan. hahahha.....

aku membacaaa dan membaca. sebenarnnya aku xpaham pon natang nie. hahahah. 2 la orang nk ade blog aku pon nak gak so pandaii2 la cari sendiri. heheh.. tapi sekarang aku da pandai sikit2. aku akan jawab soalan ko dengan jujur dan iklas dari ati aku yang tulus ni. sebab aku ngn ko xderr rahsie pape ponn...luar dalam sal aku sume ko tau soo aku mau jujur nie...

selamat menjawab tok aku ...... :)


AWAK RASA AWAK HOT TAK????
hahahah... hot ek?? tok pengetauan sesiapa yang membaca aku memang hot sangat. hahah. lantak la orang nk kateee aku ape pon yang pasti aku hot. sebab kalau aku xkatee aku hot saper lagi mau kate aku hotkan. betol x?? sebelom orang kate aku hot bek aku cakap aku hot. aku cakap aku hot sebab aku nk rase aku ada keyakinan diri ekkkk...


UPLOAD WALLPAPER YANG AWAK GUNA SEKARANG

ayoooo...uplodd walpaper yang aku gunee skg??? uish bahaye seyh. mana boleh disebarkan. nanti aku digosipkan padahal aku xdak pape kaitan denagn wallpaper 2. tapi xperrr aku kongsikan wallpaper nie ek dekat korang sumeeee.....

jeng...jeng...jeng...cakkkk...
.

.

.

.



cakkkk. nie walapaper yang aku maksudkan. encemmmkan????so jangan tanya die sape lak kat aku, jangan nk minx no tepon die lak kt aku ekkk. sebab aku xkan bagi. hahah.sebab aku letak pic mamat ni, cer tengok mate die xpandang cemmreee pon. malu la 2 konon. malu-malu kucinnn ek. hahahah.


CECITER PASAL GAMBAR TERSEBUT

ayoyoooo asal lak pelik2 lak soklan ko nie tanyeeee aku. gambar yang comelll lagi encemmm diatas 2 ialahhh kawan baik aku dan aku suka tengok wallpaper 2..adoii berat2. sesiapa yang membaca jangan jeles wallpaper yang aku gunakan sekarang nie ekkk. mana tau akan datang wallpaper muke2 korang lak ker aku letak. nak letak mukee aku boring da sebab asek tengok muka aku kat cermin jerrr. . sebab die hanya kawan aku time aku epyyy dan time aku sedihhh.. lagi satu aku letak pic mamat nie sebab kat hp die wallpaper pic aku. wlpon aku rasa sakit hati ngan die sakit sanagt2 tapi xpeee sebab diee kawan aku. soooo cam adil la ek sama2 letak. hahah.


KALI TERAKHIR KORANG MAKAN PIZZA

kih3. aku xpenah la makan pizza dengan die. tapi macam teringin lak nk makan pizza la. disebabkan soklan nie tanye cam 2 so aku jadi teringin mau makan pizza sangat. awak bileee mau belanjeee sy makan pizza. ngidam la pulak. mau pizzaaa...



LAGU TERAKHIR YANG KAMU DENGAR

alahaaaai. aku xngat lak lagu ape yang aku dengan die dengar. tapi yang aku ngat lagu 2 macam lagu mengantok la. hahahahah.



AWAK BUAT APA JER MASA JAWAB TAG NI

ape punyeee soklan la. xdok soklan len ker yang ko mau tanye aku nie. adoiii. ponink den mau jawab soklan2 ko nie. time pagi2 nie disebabkan aku tengan kat opiz mestilah aku tengah wat keje n on9 pezzbuukk.. dan aku tengah bengang dan godek2 mesin potostat yang rosak kat opiz yang rosak nie. heheh power x aku.



NAMA PANGGILAN SAYA SELAIN NAMA PENUH

banyak woo. xmampu kang korang bace dan temuntah2 kang korang bace. hahah. nameee panggilan ek ANIS, HANI, AN dan paling best sekali PANDA. hahah rase cam mau temuntah x??


SIAPA YANG SAYA NAK TAG 5 ORANG


1.NIESA

2.NADIA

3.HILMI

4.ATIN

5.ARDILA

ORANG NO.1 TUH SIAPA

kawan aku merangkap ex roomeett aku masa dekat kamsis dulu2. hobi die tidurr jer so aku pon macam da terikut2..

LUAHKAN SESUATU DEKAT NO.5

adooii kene luahkan kerr. mak sayang hang nyah. 2 jer yang mak mampu katekan. hahah



NO.3 ADA HUBUNGAN DENGAN SIAPA

buat masa sekarang nie aku xtau dia ada hubungan denagn siapeee pon. n yang pasti die rapat denagn sorang gulzz nie cantik sangat. kawan tapi mesreee..heheh jangan mara.



NO.2 PULAK BAGAIMANA

diaa nie kawan kepada kawan aku. dan tibe2 aku jadik kawan ngan dieee. diee sangat comell aku rase mau tarik jer pp die.



KATA-KATA CINTA KEPADA NO.4

ayooo. kata-kata cinta ek. semogee ko jumpee la orang yang ko sayangg ek. heheheh dan berbahagieee selalu.


FAKTA MENGENAI 5 ORANG YANG KAMU TAG


NIESA - seorang yang kuat tidur dan aku serabut bila tengok die studyyy..

NADIA - sama usia dengan aku baru 20 tahun. tengok luaran macam sombong tapi bila da kenal sangat baik. heheh

HILMI - seorang yang kuat semangat dan kental la sanggup harungi macam-macam dugaan.

ATIN- aku xtau la, sebab aku xrapat dengan die tapi yang aku tau die housemeettt aku sem lepas dan sem akan dtang nie..

ARDILA - wahhh. yang macam panjang sikit jer. kawan baik aku sangat BFF la senang cite baru putus cinta tapi kental sangat dan selalu bagi semangat kat aku bile aku down giler2. luv u la yang.

haaaa 2 larh saja ek YAM aku da penat menaip pagi2 bute nie. harap ko sukerr ler ape yang aku jawab nie ek. heheh ape lagi kawan-kawanku yang terkena tag sila-silakan la menjawab ek. dan rajen-rajenkan jari jemari untuk menaip. aku memilih korang secare rawak jer xder ade kaitan antara yang masih idop dan meninggal dunie. hahahah


THANKS FOR READING THIS





12 comments:

  1. haha,
    aku da berubah laa anis,
    skg da rajin memasak pulak,heE
    *bile tah pandai masak,
    haha

    ReplyDelete
  2. hahaha..sem depan belaja masak ngn aku ekkk..hehehhe

    ReplyDelete
  3. xpe2...sem dpan kite try rpat2 lagi...boleh ko tlis entry psal aku lpas nih...heheheh brangan la plak dah...

    ReplyDelete
  4. atin : xder al la..pas nie blog aku nie entry sal ko jer..hahahah

    ReplyDelete
  5. aku nk gelakkkkkkkkkkkkkk smpai tburai perut bolh? hahhahahaha

    ReplyDelete
  6. tang mane ko nk tegelak 2 ha???tang wallpaper mamt 2 ek???

    ReplyDelete
  7. mara laaa...xtakot pon..huhuhuhu..moge bebahagieee...

    ReplyDelete
  8. bebahagie ngekks...moge bebahagie gok ngn die...hahahaha

    ReplyDelete
  9. biase laa..mulot kate len ati kate len...hahaha

    ReplyDelete