Saturday, April 23, 2011

bau - warkah

dalam video clip MTV lagu warkah dari kumpulan bau band nie aku berlakon..hehe..
agak kekok la lakonan aku dalam video clip nie.. sebab ni 1st time aku la katekan..
lagu ni best sangat la bagi aku..selamat la menonton ek..





video
dan kalau korang rasa mengedik boleh juga bukak kat youtube di LINK bawah nie....

http://www.youtube.com/watch?v=zb88lOq-l5E

selepsas menonton boleh la komen mengomen ek...

2 comments:

  1. Best la hanis, jadi model pon dah femes huhuhuhu, jadi pelakon mesti besh kan.. try la jadi artis pas abis study, jgn lupa kwn fb wawwawawa.....kami hanya kwn di facebook, xpe la kwn kot.....

    ReplyDelete
  2. hahah..xminat nak jd artis la..just suke2 jernie..tlg2 mbe...

    ReplyDelete